Home away from home ... 

20161002_123717.jpg

 

 

 

 

20200623 152739 600Hooyoga biedt ruimte aan mensen die graag alleen, of in kleine groepjes t/m 4 personen, voor een yogaretreat willen komen. De yogalessen vinden plaats op de prachtige yogazolder in de warmte en intimiteit van ons authentieke boerenlandhuis. Wij ontvangen je als een vriend en laten je mee genieten van onze layback levensstijl. Bij ons stel je in overleg je eigen programma samen, laat je je dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en kom je helemaal tot rust. Geniet van de frisse lucht op het Zweedse platteland en wees vooral zo lui of actief als je zelf wilt. De ervaring leert dat mensen hier vaak tot nieuwe inzichten komen en weer geinspireerd naar huis gaan.

Arrangementen zijn mogelijk vanaf 2 nachten

'Lisan and Jan hebben een unieke ambience gecreeerd. De plek (zowel het huis als de omgeving) is gewoonweg prachtig!  Bij aankomst is het alsof je in een warm bad stapt, je voelt je meteen ontspannen en op je gemak. En nog meer na de stress-vrije yogales en heerlijke massage. En het eten...wat een verrassing! Ik wist niet dat supergezond zo lekker kan zijn. Ik keer uitgerust en geinspireerd terug naar huis en kijk al uit naar mijn volgende retreat bij jullie'. (Simone, Arnhem)

'Ik ben nu voor de tweede maal op retreat geweest bij Jan en Lisan in Zweden en het is zeker niet de laatste keer. Ik voel me er meteen thuis en kom elke keer terug met nieuwe inspiratie. Lisan deelt haar  ervaringsgerichte kennis omtrent yoga, lichaamswerk,  meditatie en gezonde leefstijl zonder iemand iets op te leggen maar met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt. De plek is persoonlijk en relaxed, het eten is heerlijk en supergezond en de omgeving is prachtig. Een kado aan jezelf om je hier met je partner of een goede vriend of vriendin een paar dagen te laten verwennen en energie op te laden!' ((Marian, Utrecht)

 

Yoga in Hoo

lisan sidoböjning 3''Yoga must not be practiced to control the body: it is the opposite, it must bring freedom to the body, all the freedom it needs''  – Vanda Scaravelli

 

Of je nu je yoga practice wilt verdiepen of yoga gewoon eens wil uitproberen; je kunt kiezen uit een of twee sessies per dag.  Een meer actieve les in de ochtend 'to get you going' en/of een fijne yin-restorative yoga sessie aan het eind van de dag om je lichaam helemaal te ontspannen en je hoofd leeg te maken voor een goede nachtrust.  Lisan heeft in de loop van de jaren geleidelijk aan haar eigen stijl van yoga ontwikkeld die zich kenmerkt zich door een proces van 'undoing', eerder een ontdekkingsreis dan een serie oefeningen. Een uitnodiging om simpelweg aanwezig te zijn en elke keer weer opnieuw contact te maken met een innerlijk gevoel van ruimte en welzijn.  Lees meer.

'I love Lisan’s style of teaching! She isn’t ‘putting us through the yoga paces’ (a lot of yoga teachers do, sadly) but more an exploration of postures. It felt so good to slow down our practice together and talk about and feel the benefits. I felt rested and happy after this week - what more could I want?  - Yonnie from Scotland

'Uitzonderlijke fijne yoga! Ik voel dat het mijn practise heeft verdiept, ik heb veel nieuwe dingen geleerd en mijn liefde voor yoga is weer helemaal aangewakkerd!' - Claire.                    

 

 

 

Eten

De lekkere en gezonde maaltijden worden vers door ons bereid en we eten gezamaenlijk aan de lange houten tafel in de woonkeuken of bij mooi weer in de appelboomgaard.

20150926 122247 webb 20150926 093311 webb

Aktiviteiten en Kultuur

In de zomer is er gelegenheid om te vissen, een prachtige kanotocht te maken op de rivier of te zwemmen in een van de nabijgelegen meren. Als je vooral behoefte hebt aan even helemaal niets, hebben we een fijne hangmat voor je klaar hangen onder de appelbomen; om in te lezen of lekker weg te dromen.
In de winter zijn er fantastische mogelijkheden op het gebied van schaatsen en skiën. En vervolgens relaxen bij de open haard met een kop warme chocolademelk of een glaasje wijn.


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen of meer weten over de mogelijkheden/ prijzen van een persoonlijk retreat schrijf dan naar: Of stuur een berichtje naar Lisan 0046703588226 en dan belt ze je terug.

0909 Web