Home away from home ... 

Hooyoga biedt ruimte aan mensen die graag alleen willen komen of kleine groepen van 2 - 8 personen, waardoor de individuele begeleiding optimaal is. De yogalessen vinden plaats in de warmte en intimiteit van ons authentieke boerenlandhuis. Wij ontvangen je als een vriend en laten je mee genieten van onze layback levensstijl. Bij ons stel je je eigen programma samen, laat je je dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en kom je helemaal tot rust. Geniet van de frisse lucht op het Zweedse platteland en wees vooral zo lui of actief als je zelf wilt. De ervaring leert dat mensen hier vaak tot nieuwe inzichten komen en weer geinspireerd naar huis gaan. .

'Lisan and Jan hebben een unieke ambience gecreeerd. De plek (zowel het huis als de omgeving) is gewoonweg prachtig!  Bij aankomst is het alsof je in een warm bad stapt, je voelt je meteen ontspannen en op je gemak. En nog meer na de stress-vrije yogales en heerlijke massage. En het eten...wat een verrassing! Ik wist niet dat supergezond zo lekker kan zijn. Ik keer uitgerust en geinspireerd terug naar huis en kijk al uit naar mijn volgende retreat bij jullie'. (Simone, Arnhem)

'Ik ben nu voor de tweede maal op retreat geweest bij Jan en Lisan in Zweden en het is zeker niet de laatste keer. Ik voel me er meteen thuis en kom elke keer terug met nieuwe inspiratie. Lisan deelt haar  ervaringsgerichte kennis omtrent yoga, lichaamswerk,  meditatie en gezonde leefstijl zonder iemand iets op te leggen maar met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt. De plek is persoonlijk en relaxed, het eten is heerlijk en supergezond en de omgeving is prachtig. Een kado aan jezelf om je hier met je partner of een goede vriend of vriendin een paar dagen te laten verwennen en energie op te laden!' ((Marian, Utrecht)

 

 

Yoga

Hos Lisan-MvdH1394a-WebOf je nu je yoga practice wilt verdiepen of yoga gewoon eens wil uitproberen; je kunt kiezen uit een of twee sessies per dag.  Een meer actieve les in de ochtend 'to get you going' en/of een fijne yinyoga sessie aan het eind van de dag om je lichaam lekker te ontspannen en je hoofd leeg te maken voor een goede nachtrust.

 

'Uitzonderlijke fijne yoga! Ik voel dat het mijn practise heeft verdiept, ik heb veel nieuwe dingen geleerd en mijn liefde voor yoga is weer helemaal aangewakkerd!' (Claire from Bristol)

                                                                                                                                                      Lees meer

 

Massages

Lisan geeft diep ontspannende Ayurvedische lichaam en gezichtsmassages en een fijne hotstone massage in de koude winter. Tijdens de retreats zijn er massagetherapeuten die diverse behandelingen aanbieden.

Eten

Tijens de retreats worden de heerlijke en gezonde maaltijden door ons verzorgd en eten we samen aan de lange houten tafel in de woonkeuken.

Lees meer

 

20150926 122247 webb 20150926 093311 webb

Aktiviteiten en Kultuur

In de zomer is er gelegenheid om te vissen, een kanotocht te maken of te zwemmen in een van de nabijgelegen meren. Als je vooral behoefte hebt aan even helemaal niets, hebben we een fijne hangmat voor je klaar hangen onder de appelbomen; om in te lezen of lekker weg te dromen.
In de winter zijn er fantastische mogelijkheden op het gebied van schaatsen en skiƫn. En vervolgens relaxen bij de open haard met een kop warme chocolademelk of een glaasje wijn. Lees meer


Arrangementen zijn mogelijk vanaf 2 nachten voor 2 pers. Lees meer

If you are a teacher/workshop leader yourself and you want to come here with a group, we have the luxury of renting extra (single or double) rooms in a beautiful  B&B nearby or you can stay in a comfortable stuga just a five minutes walk away. We have space for a maximum of 8 people. Lisan and Jan will be your hosts and take care of all that is needed to make your stay a wonderful experience.

Contact Lisan for more information and to discuss options. 

0909 Web