Hoe kom je hier

Met het vliegtuig

Er gaan dagelijks directe vluchten naar Stockholm, het prettigst is vliegen op Arlanda; de grootste en meest gunstige luchthaven, daar vandaan gaan er directe treinen naar Gävle. Vanaf Gävle zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van het tijdstip van aankomst. Overdag en door de week is er nog een aansluitende trein naar ons eigen kleine stationnetje in Torsåker, een andere optie is de bus van Gavle naar Sandviken of Storvik. Daar kunnen we je ophalen.

Zowel SAS als Norwegian Airlines hebben voordelige vluchten naar Arlanda.
Met Ryan Air ( niet altijd voordeliger) vlieg je op Skavsta, deze luchthaven ligt ten zuiden van Stockholm. Vanaf Skavsta vertrekken er doorlopend vliegbussen naar Stockholm, de rit duurt 70 minuten.

Met een huurauto of eigen wagen

Je kunt voordelig een auto huren op het vliegveld, Torsåker ligt 200 km ten noorden van Stockholm. Je neemt de E4 richting Gävle (Sundsvall), in Gävle volg je de E 16 richting Oslo.
Na zo'n 50 km krijg je de afslag Torsåker. Volg de borden naar het dorp, in Torsåker volg je de borden richting Gammelstilla/Gysinge, ga het spoor over en sla na zo'n kleine 2 km links af richting Gustavsberg. Ons huis is het derde huis aan je rechterhand, nr 8.

From Address:
Powered by Phoca Maps