aangepaste_foto.JPG

Lisan

heeft na vele omzwervingen wortel geschoten in Zweden. Samen met Jan runt ze "Hoo Yoga" en heeft ze de rust gevonden waar ze zo lang naar op zoek is geweest. Ze kwam al jong in aanraking met de teachings van Gurdjeff en Ouspensky en sloot zich aan bij de school en community in Californie. Ze verliet deze beweging weer toen het haar te sektarisch werd en terug in Nederland raakte ze ge├»nteresseerd in de non-duality teachings van de Advaita Vedanta traditie. Tot op de dag van vandaag is Lisan dankbaar voor de teachings die ze van haar leraar Alexander Smit ontving. Nu is het leven zelf en zijn de mensen op haar pad haar belangrijkste gidsen. Pas met het ouder worden en na jaren van 'inner healing'  is ze zich echt thuis gaan voelen op deze aarde waarbij het simpele aanwezig zijn in de natuur een belangrijke rol is gaan spelen.

Lisan volgde diverse opleidingen en workshops  op het gebied van yoga, somatisch lichaaamswerk, meditatie, voeding en massage. In 2009 deed ze een teaching training in hatha yoga aan het Yandara Yoga Institute in Mexico. Verder is Lisan gediplomeerd MediYoga leraar door IMY MediYoga ┬« in Stockholm, heeft ze een restorative teaching training gevolgd bij Marla Meenakshi Joye, de Embodied leadership training voor HSP en stresrecovery van Mia Hozona en recent de trauma geinformeerde training 'Movingness'. van Peter Appel. Op het moment onderzoekt Lisan vooral de vrije en spontane beweging waarbij de focus meer ligt op de innerlijke ervaring dan op de uiterlijke vorm. 

 

petje

Jan

 komt uit een artistiek gezin en is opgegroeid in een middeleeuws klooster in het centrum van 's-Hertogenbosch. Hij volgde een opgeleiding in de biologisch-dynamische landbouw en na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn op dit gebied schoolde hij zich om tot biologisch bakker. Weer 10 jaar verder startte hij zijn eigen timmerbedrijf. Hij werkt nu in Zweden als allround timmerman waarbij duurzaamheid voorop staat. Jan heeft het oude boerenlandhuis geheel  eigenhandig gerenoveerd, is een ervaren imker en een graag gezochte mentor voor anderen die bijen willen houden; een levenskunstenaar met als motto 'het leven is een speeltuin'; onderzoek wat het betekent 'mens' te zijn en deel het goede dat je toevalt zoveel mogelijk met anderen. En voor onderweg; geniet van de rit...
Jan is uw gastheer, handy-man, hottub en sauna-stoker en in de winter, niet onbelangrijk, onze houthakker!

 

  

                                                                                                                                                                                                            Welkom bij ons!