"För att hålla balansen måste man vara i rörelse" Albert Einstein.

Varmt välkommen till Yoga och Massage i vackra Ho. Jag erbjuder yoga, massage,  inspirerande workshops, må bra dagar  och retreats i en naturlig och lugn miljö, just utanför Torsåker i Gästrikland. Här kan du även skapa ditt eget yoga retreat eller bara hyra vårt härliga semesterhus och njuta av landlivet.

Yoga i Hoo

1307-WebHar du också funderat på att börja yoga?
Ta chansen och prova på!
Jag kombinerar medicinsk och somatic yoga med mjuk hatha yoga och alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, aldrig har prövat yoga eller om du är van yogi. Jag erbjuder också dynamisk yoga, en mer fysisk och kraftfull form av hathayoga. Yoga innehåller andningsövningar, stående, sittande och liggande yogaövningar samt avslappning. Kolla här för schemat. Yogamattor finns, ha mjuka kläder på dig och tänk på att inte äta någon stor maltid 2 timmar innan passet. Välkommen!


StartsidaDu kan även boka  privata yogalektioner. Kanske vill du att vi tillsammans sätter ihop ett yogapass som du kan följa hemma? Vi sätter ihop ett pass utvecklat för din kropp och dina behov. Eller vill du arbeta på att minska stress och balansera din energi? Jag hjälper dig med andningsträning och avslappning. Även om du vill komma in i det meditativa aspektet av yoga kan jag vägleda dig. Yoga utgår alltid från en holistisk syn och vi skräddarsyr tillsammans ett program som passar precis dig.

Yoga och massage för ditt företag: Har du en planeringsdag eller vill du ha ett 'må bra event', kommer jag gärna till dig. Det kan vara ett privat arrangemang med dina vänner eller med dina kollegor på jobbet. Det finns även möjligheten att komma till min fina yogasal i Torsåker och att kombinera arrangemanget med en föreläsning och en hälsosam lunch eller fika. Det finns många möjligheter, kontakta mig så berättar jag mer.

 

Om du är en yogalärare/workshop ledare själv och vill komma hit med en egen grupp för att ge en workshop eller en retreat så agerar Lisan och Jan som värdar och tar hand om allt som behövs för att er visit ska bli en underbar upplevelse. Vi har även möjligheten att hyra extra rum i det vackra grannhuset – ett klassiskt svenskt gårdshus - som ligger endast 5 min promenad från oss. Vi tar emot upp till 8 personer+1 ledare.

Kontakta Lisan för mer information eller för att diskutera valmöjligheterna.

Hos-Lisanne-MvdH1148-Webb