"För att hålla balansen måste man vara i rörelse" Albert Einstein.

Varmt välkommen till Yoga och Massage i vackra Ho. Jag erbjuder yoga, massage, inspirerande workshops och må bra dagar i en naturlig och lugn miljö, just utanför Torsåker i Gästrikland. Här kan du även bo hos oss och skapa ditt eget yoga retreat.

Yoga i Hoo

ute600x600Har du också funderat på att börja yoga?
Ta chansen och prova på helt gratis för första gången!
Jag kombinerar medicinsk (somatic) yoga med mjuk hatha yoga och alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, aldrig har prövat yoga eller om du är van yogi. Jag erbjuder också dynamisk yoga, en mer fysisk och kraftfull form av hathayoga och även Yin-restorative yoga; ett stillsamt pass för återhämtning. Yoga innehåller andnings- och mindfulnessövningar, stående, sittande och liggande asana (positioner) samt djup avslappning. Kolla här för mer info om innehållet och schemat. Yogamattor finns, ha mjuka kläder på dig och tänk på att inte äta någon stor maltid 2 timmar innan passet. Välkommen!


StartsidaDu kan även boka  privata yogalektioner. Kanske vill du att vi tillsammans sätter ihop ett yogapass som du kan följa hemma? Vi sätter ihop ett pass utvecklat för din kropp och dina behov. Eller vill du arbeta på att minska stress och balansera din energi? Jag hjälper dig med andningsträning och avslappning. Även om du vill komma in i det meditativa aspektet av yoga kan jag vägleda dig. Yoga utgår alltid från en holistisk syn och vi skräddarsyr tillsammans ett program som passar precis dig.

Yoga och massage för ditt företag: Har du en planeringsdag eller vill du ha ett 'må bra event', kommer jag gärna till dig. Det kan vara ett privat arrangemang med dina vänner eller med dina kollegor på jobbet. Det finns även möjligheten att komma till min fina yogasal i Torsåker och att kombinera arrangemanget med en föreläsning och en hälsosam lunch eller fika. Det finns många möjligheter, kontakta mig så berättar jag mer.

 

Om du är en yogalärare/workshop ledare själv och vill komma hit med en egen grupp för att ge en workshop eller en retreat så agerar Lisan och Jan som värdar och tar hand om allt som behövs för att er visit ska bli en underbar upplevelse. Vi har även möjligheten att hyra extra rum i det vackra grannhuset – ett klassiskt svenskt gårdshus - som ligger endast 5 min promenad från oss. Vi tar emot upp till 8 personer+1 ledare.

Kontakta Lisan för mer information eller för att diskutera valmöjligheterna.

Hos-Lisanne-MvdH1148-Webb