Varmt välkommen till Yoga och Massage i vackra Hoo. Här erbjuder jag yogaklasser, massage, retreats, inspirerande workshops och må bra dagar i en naturlig och lugn miljö, just utanför Torsåker i Gästrikland. Hos oss har du även möjlighet att skapa din egen personliga yogaretreat, som passar precis dig och dina behov.

 

  Längtar du efter lugn, inspiration och mer energi?

Följa med på retreat! På retreat får du en ”time out” från vardagen - du bor på ett magiskt ställe, stannar up och varvar ner, hämtar inspiration och fyller på med ny energi.

Kommande 'balsam för själen' retreat:

   

lisan o lisa in greece 350

 Egen yogaretreat i Hoo 
(efter överenskommelse)

   
     

 

Yogaklasser i Hoo

sido bojning 2 600x "You only have to let the soft animal of your body love what it loves."  - Mary Oliver 

Jag kombinerar mjuk Hatha yoga med fria somatiska rörelser som gör att den ena utövningen aldrig är den andra lik och ständigt förnyas, precis som människokroppen och själva naturen. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, aldrig har prövat yoga eller om du är van yogi. Jag erbjuder också yoga för seniorer och även yin och restorative yoga; stillsamma pass för återhämtning. Yoga innehåller andnings (pranayama), och mindfulnessövningar, stående, sittande och liggande positioner (asana), guidade meditation samt djup avslappning. Kolla här för mer info om innehållet och schemat. Yogamattor finns, ha mjuka kläder på dig och tänk på att inte äta någon stor maltid 2 timmar innan passet. Välkommen!

 

'Med en blandning av gedigen kunskap, erfarenhet, nyfikenhet, kreativitet och ödmjukt inlyssnande har Lisan hittat en helt egen unik inkännande mindful yogastil som tar mig med på en resa där jag lär mig slå följe med mig själv och leva här och nu i medveten närvaro. - Åse F. (Torsåker)

 

Du kan även boka privata yogalektioner. Kanske vill du att vi tillsammans sätter ihop ett yogapass som du kan följa hemma? Vi sätter ihop ett pass utvecklat för din kropp och dina behov. Eller vill du arbeta på att minska stress och balansera din energi? Jag hjälper dig med andningsträning och avslappning. Även om du vill komma in i det meditativa aspektet av yoga kan jag vägleda dig. Yoga utgår alltid från en holistisk syn och vi skräddarsyr tillsammans ett program som passar precis dig.

 

Yoga och Mindfulness för ditt företag: Har du en planeringsdag eller vill du ha ett 'må bra event' kommer jag gärna till dig. Det kan vara ett privat arrangemang med dina vänner eller med dina kollegor på jobbet. Det finns även möjligheten att komma till min fina yogasal på gården i Torsåker och att kombinera en yogaklass eller/och föreläsning med en fika. Jag föreläsar inom hälsa, livstil, stresshantering och välmående och bjuder på enkla yogaövningar och avslappningstekniker som kan appliceras direkt i det dagliga livet.

 

Hos-Lisanne-MvdH1148-Webb