Om du har något att fira då är du välkommen att bjuda in dina vänner till en skön och lugn miljö och göra någon aktivitet tillsammans. Hos oss kan du hyra kanot och paddla via Hoån ända upp till Otnären. Ta med en picknick-korg och njut av det vackra tysta landskapet. Eller gör ett härligt yogapass tillsammans med en hälsosam lunch / fika efteråt.
Eller varför inte laga mat tillsammans med dina kollegor/vänner och lära er om nya spännande kombinationer? Jag erbjuder må-bra arrangemang, matlagningskurser i rawfood, vegetarisk och vegansk kost och föreläser om yoga och hälsa.  

Det finns många möjligheter, kontakta mig så berättar jag mer.

Hos Lisan MvdH1256 Web IMG 20150611 160722 IMG 2046 web

 

Workshops som återkommer under året:

Sköna Söndagar

När det känns det att livet snurrar alldeles för fort,
då är det dags att varva ner och hämta andan…
Ett program för dig som har en längtan efter inre stillhet med:

* Mjuk yoga pass
* Härlig o nyttig brunch 
* Stanna och lyssna på naturens ljud under en promenad i tystnad
* Den innersta kärnan; guidad meditation eller yoga nidra
* Fika.

Pris 600 kr p.p / kl 9-14, max 10 pers.

Workshop för binjurar och psoasmuscle

Idag tror man att upp till 80 % lider av någon grad av trötta binjurar och fler och fler kvinnor och män lider av hormonobalanser av olika slag
Detta är en workshop för dig som vill lära dig mer om binjurarnas och psoasmuscles roll vid stress. Binjurarna påverkar hormonbalansen i hela kroppen. Du får verktyg som kan hjälpa till att minska stressen i din kropp och lära dig hur du kan skapa balans på djupet.

*Vi mjukstartar med ett lungt yogapass för binjurarna som balanserar våra hormoner.  *Vi pratar om hur stress påverkar oss o varför stress är så förödande för vårt välmående. *Du får verktyg för att släppa b.l.a stress i psoasmuscle och stärka din kropp. *Vi delar en god hormonstödjande lunch tillsammans. *I trygg och glädjefylld gemenskap ges möjlighet att byta erfarenheter *Avsluta med fika.

Pris 700 kr p.p / kl 10-16, max 10 pers  

bospad

"Att börja dagen med yoga var jätteskönt!
Sen den fantastiska frukosten..
Ahhh- det kändes oerhört lyxigt och gott! Roligt att laga mat tillsammans, alla dessa smakupplevelser! Blanda ihop saker man inte trodde gick ihop. Det gav massor av nya uppslag och idéer om hur man kan laga mat"
Anna Pamp

"Så avkopplande att få komma hem till Lisanne och väcka kroppen med morgonyoga och frukostmys. Mumsigt för både in- och utsidan av kroppen och knoppen. Sköna söndag rekommenderas varmt !"
Karin Viblom

Hos Lisanne MvdH1782 Web