Meditera i grupp är inställt på grund av covid-19

 

 We carry within us the wonders we seek outside us (Rumi)

Längtar du efter mer självkännedom? Vill du släppa stress, oro och rastlöshet i kropp och sinne och låta det som ÄR få ta plats, i stillhet? Undrar du om vad närvaro nu egentligen är? Vi samtalar kring närvaro och medvetande och gör några övningar i medveten närvaro men fram för allt sitter vi och mediterar i tystnad, låta andningen bli djupare och vila djupt i oss själva.

En man kom och frågade mästaren: ”Hur kan jag bli mer medveten?” Mästaren var tyst, fullkomligt tyst, som om han inte hörde frågan. Mannen sa: ”Är du döv eller?” Mästaren sa: ”Jag hörde din fråga och jag har svarat på den! Tystnad är svaret. Jag satt tyst - den pausen, det mellanrummet var mitt svar.” Mannen blev irriterad och sa: ”Kan du inte uttrycka dig tydligare så att jag begriper?” Mästaren skrev i sanden: ”Meditation.

5 fristående meditationsträffar på söndagar kl 18-19.30

Alla är välkomna, ingen särskild erfarenhet behövs. Kostnaden är 150 sek per gång eller 650 för 5 gånger. Anmäla dig senast dagen före genom att skicka sms: 070358826. Svischa eller betala kontant på plats.

 

Yoga och häst-vecka, 12-19 septSundance Ranch i Värmland. Det här kommer bli en vecka där du skapar djup kontakt med naturen, hästarna och dig själv på en helt magisk plats. Anita, som driver stället, är från Holland och har ca 20 hästar som lever tillsammans som en enda stor hjord på 20 tunnland mark. Vi kommer endast att rida dem en dag. Efter det kommer vi resterande dagar att upptäcka och fördjupa kontakten med hästarna genom olika övningar, såsom natural horsemanship, kroppsspråk, yoga och guidade meditationer. Säg gärna till om du är intresserad, så kommer jag hålla dig uppdaterad om detta.

 

För tredje året i rad Yoga och Wellbeing retreat 25- 28 sept i Korsån med Anna-Lena och mig. En lång helg med mjuk yoga, reflektion och meditation, vila, skogsbad, basta vid sjön, matlagning över oppen eld och bara njuta av höstens underbara färger, doftar och krispiga luft.. (mer info kommer sedan men du kan redan nu reservera din plats)

 

Året rund finns möjligheten att boka en privat retreat i vårt gårdshus i Hoo. Vi erbjuder retreats för 1-6 personer åt gången; tillsammans utformar vi ett program som passar dina eller era behov. Vi gillar verkligen dessa ”time-outs” med våra gäster! Beroende på årstid kan vi erbjuda olika aktiviteter, ofta med yoga som huvudsakligt fokus. Men bäversafari och kanotfärder går inte heller av för hackor. Och på vintern kan du åka skidor eller skridskor och sen bada bastu och mysa inomhus.

 

I Grekland:

 

Följ med Lisa Jeppesen och mig till soliga Grekland för en vecka med Yoga och vandring mellan den 10 – 17 oktober 2020.

Nu återvänder vi dit för 6:e året i rad och kommer att vara i regionen Mani på Peloponnesos. De här Yoga och vandringsresorna är designade för att balansera dina energier och för att ladda dina batterier och stärker dig verkligen på många olika plan. Du får uppleva allt det vackra runt omkring dig, vara omgiven med likasinnade människor och får vara precis hur aktiv eller hur ”lat” du själv vill. Behöver du mycket egentid finns det gott om utrymme för det också.