om_oss_lisan_2.jpg

Lisan

har numera rotat sig i Sverige efter många års kringflackande runt om i världen. Tillsammans med hennes partner Jan driver hon "Hoo Yoga" och har äntligen funnit den ro och stillhet hon har sökt efter. Lisan är en nyfiken och öppen person och har alltid ställt sig många frågor omkring meningen med livet. I unga år kom hon i kontakt med Gurdjiefs och Ouspenskys och följde deras läror. Senare blev hon intresserad av de icke-dualistiska lärorna inom Advaita Vedanta-traditionen och hon är mycket tacksam för allt hon lärde sig av sin dåvarande lärare Alexander Smit. När hon under året 2015 flyttade från Nederländarna till Sverige tillsammans med Jan och sonen Tim blev det som en hel ny start för henne. Hon var fortfarande i en proces av självläkning och kunde inte annat än att följa sitt hjärta. Hon gick på olika utbildningar inom områdena yoga, meditation och mindfulness. Yoga i hela sin bredd blev vägen till fördjupad självkännedom och idag brinner Lisan för att dela med sig av sina insikter och verktyg till andra.

Lisan är certifierad 200 hr Hatha yogalärare och gick på Yandara Yoga institutet i Mexico. Hon är även certifierad Medicinsk Yogalärare genom IMY MediYoga® i Stockholm. För Marla Meenakshi Joy gick hon en yogalärarträning i restorative yoga, för Mia Hozona en Embodied leadership training för HSP och stressrecovery och hon har nyligen avslutat en trauma informerad training i 'Movingness' för Peter Appel. Lisan har genom sina år av träning utvecklat en hel egen stil och hennes yoga är alltid inkännande och mindful. Det har blivit en nedbromsning och en upplösningsprocess, en inbjudan att  uppleva den enkla glädjen av vår existens. Genom att möta det som ''är'' utan att behöva fixa eller förändra någonting uppstår en känsla av lätthet och ny kraft. Hennes yogaklasser präglas av värme och närvaro.

Jan 

petjehar vuxit upp i en konstnärlig familj i en medeltids stad i Nederlandärna. Han utbildade sig inom biodynamisk odling och blev fasinerad av Rudolf Steiners filosofi. Senare jobbade han i ett ekologiskt bageri och bakade världens bästa bröd tills han bytte bana och blev snickare och egenföretagare. Nu jobbar Jan här i Sverige som "allt i allo" snickare. Han renoverade det gamla gårdshuset med tanke på hållbarhet och blev en seriös biodlare som guidar andra i konsten att umgås och jobba med bin. Jan assisterar Lisan när hon har retreatgäster och är en riktig "livsartist" - hans motto är 'livet är en lekplats' utforska fritt vem du är och vad livet innebär; dela med dig med andra av det goda som kommer i din väg och njut av åkturen..

 

                                                                                                                                                                                                           

 

 Would you like to receive our newsletter? Just send an email to  titled ¨newsletter¨!