Lisan 

har numera rotat sig i Sverige efter många års kringflackande runt om i världen. Tillsammans med Jan driver hon "Hoo Yoga" och har äntligen funnit den ro och stillhet hon har sökt efter. I unga år kom hon i kontakt med Gurdjiefs och Ouspenskys läror. Senare blev hon intresserad av de icke-dualistiska lärorna inom Advaita Vedanta-traditionen. Senara i livet bestämde hon sig för att följa sitt hjärta och gick då olika utbildningar och kurser inom områdena yoga, meditation och mindfulness, näringslära och massage.

Lisan är certifierad 200 hr Hatha yogalärare och gick på Yandara Yoga institutet i Mexico. Hon är även certifierad Medicinsk Yogalärare genom IMY MediYoga® i Stockholm. För Marla Meenakshi Joy gick hon en yogalärarträning i restorative yoga. Lisan har genom sina år av träning utvecklat en hel egen stil och hennes yoga är alltid inkännande och mindful. Det har blivit en nedbromsning och en upplösningsprocess, en inbjudan att  uppleva den enkla glädjen av vår existens. Genom att möta det som är utan att behöva fixa eller förändra uppstår en känsla av lätthet och ny kraft. Lisan inspireras också av lärare som Sara Powers, Jill Satterfield och Tara Brach.

Jan 

har vuxit upp i en konstnärlig familj och har utbildat sig inom ekologisk odling. Efter att ha jobbat många år i ett ekologiskt bageri, bytte han bana och blev snickare och egenföretagare. Nu jobbar han här i Sverige som "allt i allo" snickare och hållbarhet är något som han brinner för. Jan är en "livsartist" och hans motto är "livet är en lekplats"; utforska fritt vem du är och vad livet innebär. Dela med dig med andra av det goda som kommer i din väg och njut av åkturen...

 

foto: Annika Wigö