lake

               

Hos oss skapar du ditt eget mini-retreat. Lämna all stress och vardag bakom dig, andas in ren luft, var med på ett härligt yogapass, ta sköna skogspromenader, basta, paddla kanot, och njut av hälsosam mat. Under vinterhalvåret kan du åka skriskor på naturis och finner du skidåkning i hög klass i Kungsberget.

 

 

Ta med din partner, syskon eller dina vänner för en skräddasydd upplevelse.

Vi tar emot 1- 4 pers per tillfälle.

 

Ett example på hur helgen kan se ut:

Fredag till Söndag

Ankomsttid mellan kl 15 och 16

Fredag: välkomstfika - middag - kvällsyoga

Lördag: morgonyoga - brunch - egen tid - middag - restorativ yoga för en god nattsömn

Söndag: morgonyoga - brunch -  farewell

Kostnad: 4900 sek pp.

 

 

  gastenkamer.jpg

Du bor på hela övervåningen i vårt vackra gårdshus i ett delat eller enkelt mysigt rum. Eget badrum. 

 

'These two days have given me so much, I can't even begin to tell you how grateful I am Lisan...'  - Karin (Sandviken)

 

''Jag kände mig utmattad, helt utan energi och lust att göra saker. Jag gick på jobbet och när jag kom hem sov jag bara fast så pass mycket sömn var inte rätt medicin för mig. Jag behövde något annat i kombination med vila. Och jag hittade det på @ hooyoga❤ Lisan och Jan bjöd in mig i deras vackra hem och kärleksfulla atmosfär. Att få bara vara och landa i mig själv med de specifika behov som jag hade, skapade magi för mig. Framförallt blev jag inspirerad av våra samtal som gav my nya tankar och funderingar omkring det som känns mest viktigt i mitt liv just nu. Tack och mycket kärlek till Lisan och Jan och Billy, DEN underbara hunden. Och till Katterna som fick mig att sova så lugn! '' - Paula (Dalarna)

Yoga

 

Vi bär alla på spänningar ii kroppen från stress och ganla mönster som kanske inte tjänar oss längre men som vi inte alltid är medvetna om. På grund av vår upptagna livsstil är vi ofta i obalans med stillheten inom oss. Genom att lyssna på kroppen, och med hjälp av stretchning, uppmjukning och fokusering på öppenhet, kan vi återkoppla till vår inre kärna och uppleva den djupa inre friden som så många av oss verkar längta efter. Lisan har genom sina år av träning utvecklat en egen stil och hennes yoga har blivit en nedbromsning, en upplösningsprocess, en inbjudan att uppleva den enkla glädjen av vår existens. Lektionerna passar både för nybörjare och mer erfarna utövare. Meditation är invävt i morgon - eller kvällslektionerna.

 

Hos_Lisanne-MvdH1144-Web.jpg

 

Mat

 På Hooyoga äter du supergod, hälsosam och mest ekologisk mat, som är snäll både mot kroppen och miljön.

 

20150926 122247 webb 20150926 093311 webb

 

 Aktiviteter och kulturell sightseeing

 På sommaren kan du fiska, rida, paddla kanot eller simma i en av de närbelägna sjöarna. Om du vill kan du bara ligga och slappa i hammocken, läsa en bok eller göra absolut ingenting. På vintern finns goda möjligheter till att åka skidor och skridskor. Efteråt kan du värma dig framför brasan med en kopp varm choclad.
Det finns många intressanta, kulturella platser att besöka i området och även några mycket bra restauranger du inte får missa. Läs mer

Varmt välkommen till oss!
0909 Web