Köp ett klippkort eller drop-in i mån av plats

Yogaklasser är 75 minuter och efter yoga brukar vi dricka en kopp te tillsammans. Självklart är det vallfritt och helt okej om du hellre åker hem direkt efter passet.                                      

Vårschemat börjar vk 2 men du kan hoppa in när som helst.

Dynamisk Hatha yoga tisdag kl 19-20.15

Här kombinerar vi stående, sittande och liggande asana (positioner) och härliga flödande frekvenser. Genom att synkronisera rörelser med andning, tränar vi på att vara "här och nu" och fokusera inåt för ökat kroppsmedvetande. Skönt och mer aktivt pass som passar dig som har redan yogat en längre tid, Ökar styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Avslutas med shavasana; en tyst stund av djup avslappning.

Senioryoga tisdag kl 14 -15.15

Vi arbetar med mycket medvetna rörelser, som leder till en djup muskulär och själslig avslappning. Vi stretchar oss till inre stillheten, ger liv åt musklarna och större rörlighet i lederna. Ryggraden kommer att kännas mycket yngre. Avslutas med en liggande avslappning.

Mjuk Medicinsk Hatha yoga onsdag kl 18-19.15

Ett lugnt och skönt pass som passar nybörjare och dem som har yogat längre men vill jobba med lite enklare asana (positioner). En del av övningarna är som rörelsemeditation med stort fokus på andningen. Avslutas med shavasana; en tyst stund av djup avslappning.

Yin-restorative yoga torsdag kl 18-19.15

För alla som behöver återhämta sig under perioder av trötthet, oro, eller stress. Ett stillsamt och mjukt yogapass som består av yoga, andnings-och mindfulnessövningar, tystnad och vila. Du lär dig enkla tekniker för avslappning och får bra verktyg för stresshantering. Yin-delen av passet hjälper oss att hålla bindväven smidig och mjuk. Under den restorative delen stöttas kroppen upp av kuddar, filtar och band för djup avslappning och total vila.

'Den bästa investeringen jag gjort på mig själv äar att medverka på Lisans Yin-restorative yoga. För första gången har jag upplev total stillhet och avslappning. Känslan sitter kvar länge och ger mig precis den återhämtning jag så läntat efter och behövt. Med mig tar jag även en känsla av välbefinnande, lycka och ny energi. Allt äger dessutom rum i en välkommande och vacker miljö' (Katarina)

 

Klippkortet kostar 650 kr för 5 ggr och är giltigt i 6 veckor. Med klippkortet är din plats garanterat.

Drop-in i mån av plats kostar 150 kr.

Alla ska kunna utöva yoga så i fall att kostnaderna är ett hinder får du gärna kontakta mig, då hittar vi en lösning.                  

Välja att betala kontant, swicha, eller bankgiro 5965-7957, ange ditt namn och vad betalningen gäller. 


1351-WebDSC00067-web

 Bra att veta:

*Alla kan träna yoga- oavsett kön, ålder eller smidighet.
*Vi tränar barfota i mjuka kläder.
*Ät inget stort mål ett par timmar före passet.
*Meddelar mig om du är skadad eller under någon behandling
*Training sker på eget ansvar
*Yoga är en process som tar tid - låt den göra det.

 

Mer information och anmälan: tel 070-3588226 / 0290 40061

mejla: