.  

"För att hålla balansen måste man vara i rörelse" - Albert Einstein.

               

För tillfället erbjuder jag endast online yoga via ZOOM på tisdagar och torsdagar 19 - 20.15. Kostnad 120 sek. Kontakta mig om du vill vara med!

 

Jag bjuder in dig till en mjuk och närvarande approach till att utöva yoga. Du låter din kropp visa vägen för stunden och du får alltid ta en paus om du behöver. Här gäller slogan 'never underestimate the power of a pause!'

Yogaklasser är 90 minuter och efter yoga brukar vi dricka en kopp te tillsammans. Självklart är det vallfritt och helt okej om du hellre åker hem direkt efter passet.      

 

 

Dynamisk yoga  / tisdag kl 19-20.30

Vi utöver asana (kroppställningar), pranayama (andningsövningar) och meditation. Med hjälp av mjuka somatiska rörelser, myo-fascial unwinding och någon qi-gong övning balanserar vi kroppen, sinnet och själen och skapar vi en känsla av helhet. Jag leder intuitivt från hjärtat, ibland är det pauser mellan övningarna och ibland är det ett härligt embodied flow. Skönt och mer aktivt pass som passar dig som har redan yogat en längre tid. Avslutas med shavasana; en tyst stund av djup avslappning.

 

Senior Medicinsk yoga / tisdag  kl 14-15.30

Vi börjar varje pass med en guidade kroppsscanning eller en kort meditation. Sedan arbetar vi med mycket medvetna rörelser som ger liv åt musklarna, ökar rörlighet i lederna och leder till en djup muskulär och själslig avslappning. Ryggraden kommer att kännas mycket yngre. Framförallt har vi kul att yoga tillsammans! Passet avslutas  med en tyst stund av djup avslappning.

 

Mjuk restorativ yoga för återhämtning /  torsdag kl 18-19.30

Ett lugnt och skönt pass som kombineras enklare stående, liggande och sittande positioner med inslag av yin, restorativ och somatisk yoga. Passar nybörjare och alla som behöver återhämta sig under perioder av trötthet, oro, eller stress. Du lär dig enkla tekniker för avslappning och får bra verktyg för stresshantering. Vi gör specifika yogaövningar för att stimulera vagusnerven. Vagusnerven aktiverar det parasympatiska nervsystemet och fungerar i princip som knappen du kan trycka på för att minska stress. Passet avslutas med en stunds vägledd meditation eller Yoga Nidra - en liggande djupavslappning.

Vagusnerven - allt du vill veta om kroppens största nerv

 

'Den bästa investeringen jag gjort på mig själv är att medverka på Lisans restorative yoga. För första gången har jag upplevt total stillhet och avslappning. Med mig tar jag även en känsla av välbefinnande, lycka och ny energi. Allt äger dessutom rum i en välkommande och vacker miljö'  - Katarina (Torsåker)

 

   Klippkortet kostar 700 kr för 5 ggr och är giltigt i 6 veckor. Med klippkortet är din plats garanterat.

   Drop-in i mån av plats kostar 160 kr. Yoga är giltigt som friskvård.  Alla ska kunna utöva yoga så i fall att kostnaderna är ett hinder får du gärna kontakta mig, vi hittar en lösning.                 

Välja att betala kontant, swicha, eller bankgiro 5965-7957, ange ditt namn och vad betalningen gäller.

 

lisan 2280129 1200x800 Bra att veta:

*Alla kan träna yoga- oavsett kön, ålder eller smidighet.
*Vi tränar barfota i mjuka kläder.
*Ät inget stort mål ett par timmar före passet.
*Meddelar mig om du är skadad eller under någon behandling
*Training sker på eget ansvar
*Yoga är en process som tar tid - låt den göra det'

Mer information och anmälan: tel 070-3588226

mejla:                                                                                                          

Vill du ha mitt nyhetsbrev? Mejla mig och skriv som ämne ´Newsletter´

 


'Lisan, du ska veta att DU varje dag inspirerar mig till att sakta ned och hinna lyssna in mig själv. Jag yogar hemma med inspiration från dina pass när jag får tid och jag har även smugit in mycket inspiration från dig när jag yogat med mina patienter, framförallt de stärkande och lungnande ord du använder. Det känns så tryggt och bra! Tack för att du har hjälpt mig att hitta en lugn och trygg bas i mig själv'. - Emilie (Torsåker)'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                              

 Would you like to receive our newsletter?

Just send an email to  titled ¨newsletter¨!